Neoprén fürdőruha gyerekeknek

A neoprén gyermek fürdőruha Csehországból származik. A Žabka úszó bölcsőde támogatja a helyi cégeket, ezért néhány éve úgy döntöttünk, hogy együttműködünk a cseh ACTIVE HOLIDAY céggel, amely kiváló minőségű neoprén gyermek fürdőruhákat gyárt.

A neoprén anyag nem szívja fel a vizet, így nem korlátozza gyermeke mozgását a hordozóban. Megvédi a babát a hőmérséklet-különbségektől is, mert hőszabályozó funkcióval rendelkezik. Az Active Holiday cég úszópelenkákat gyárt a Cseh Köztársaságban és az Európai Unióban gyártott sztreccs neoprénből. A neoprén 1,5 mm vastag.

Előnye, hogy többféle színből, motívumból és gyönyörű gyerekmintákkal válogathatunk. Van miből válogatni.

Annak érdekében, hogy szépen illeszkedjen a fürdőruha a babához, minden szélén, a pocak és a lábak körül kellemes anyagból készült lapos szegélyt tartalmaznak, amely dekoratív funkciót is ellát. A szegély rugalmas, nem nyomja a babát, és kényelmesen illeszkedik hozzá.

Ezek a fürdőruhák rögzítik és visszatartják a medencébe kerülő szennyeződéseket, és így hozzájárulnak a medence tisztaságához. Úszóbölcsőde Žabkában 10 éve használunk neoprén fürdőruhákat, és kiváló tapasztalataink vannak veluk kapcsolatban. A neoprén pelenkák könnyen moshatók kézzel, meleg vízben, például szappannal.

Az egyik gyönyörű kis békácskánk lebeg a vízen az anyukájával

foto: @aquababyphoto

Hol készülnek a Úszóbölcsőde Žabka neoprén fürdőruhái?

Exkluzív együttműködésünk van egy cseh céggel, ők készítenek nekünk logóval is ellátott fürdőruhákat, és mivel szeretnénk megkímélni szüleink pénztárcáját, ezért a legjobb áron kínáljuk a fürdőruhákat.

Fürdőruha megvásárolható az első úszásoktatáson Nové Zámky-ban, Šoporňa-ban és Komáromban(SK). Nové Zámky-ban a recepciós szívesen megmutatja a fürdőruhákat a recepción.

A fürdőruhák sokféle dizájnnal rendelkeznek, rózsaszín, kék, zöld, sárga, lila, fekete, sötétkék, pontozott, virágos, és mindegyik rendelkezik a Úszóbölcsőde Žabka egyedi logójával. Ezekkel a fürdőruhákkal egy csapatot alkotunk! Beszélje meg a fürdőruha megfelelő méretét az úszóoktatóval vagy a recepcióssal.

Fürdőruha ára 15 €

Žabka

ÉRDEKELHETNÉ ÖNÖKET:

Sós víz a medencében, van valami haszna?

Gyermek szaunázás